image044

Care este temperatura potrivită pentru apa caldă?

Consumul de apă caldă este poate unul dintre cele mai dificile lucruri de ținut sub control în casă. De fiecare dată când avem un duș sau o baie sau ne spălăm, folosim cantități uriașe de apă și electricitate. Evident, nu putem face duș fără apă caldă (în special iarna), dar putem reduce substanțial deșeurile în diverse moduri. Să vedem cu Ariston, adevăratul specialist în confort termic.

Citeste mai mult…

Combaterea poluării în 5 mișcări

Poluarea este o problemă în epoca noastră, iar guvernele din diferite țări încearcă să o combată cu măsuri mai mult sau mai puțin eficiente. Cu toate acestea, în felul nostru, putem contribui cu toții la lupta împotriva poluării, începând cu mici acțiuni cotidiene. Cum? Să aflăm împreună, în 5 acțiuni.

Citeste mai mult…

Cum să transformi o casă într-o casă inteligentă

Considerate lucrurile de science-fiction până acum doar câțiva ani, automatizarea locuințelor devine din ce în ce mai răspândită. Transformarea unei case simple în una inteligentă poate fi acum mai simplă decât credeți. Nu mai vorbim de beneficiile economice, căci tehnologia inteligentă, contrar prejudecăților, ne poate ajuta să ne gestionăm consumul de energie mai inteligent și mai eficient. Iată cum să vă faceți casa inteligentă cu câteva sfaturi simple.

Citeste mai mult…