12 rate cu 0%

Cazan in Condensatie Ariston CARES S 24 TF / 3301637

16.848 MDL

Ariston a lansat in 2021 un model nou de centrala in cendensatie  CARES S. Acest cazan in condensatie este fratele mai mic al centralei in condens Ariston Clas One. Cazanul pe gaz are schimbator de caldura din otel inoxidabil.  Centrala termica, cu design italian, se utilizeaza pentru încalzirea si prepararea apei calde menajere, are o putere termica de 30kw, se instaleaza pe perete, activeaza pe combustibil gazos, are tiraj fortat și eficienta absoluta pana la 110%.

Recomandari:
– Cu rolul economisirii consumul de gaz cit și a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm un termostat ambiant.
– Referitor la protejarea utilajului de variațiile de tensiune electrică sistematice și pentru asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator de tensiune.
– Cu destinația verificării și prevenirii scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent fata de familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector de gaz și Clapeta de gaz.

12 rate cu 0%

Stabilizator de tensiune „Perfetto” DVR-500 VA

672 MDL

Stabilizatorul de tensiune e un dispozitiv destinat pentru amenține valori relativ constante ale tensiunii electrice pe un element de circuit. Este proiectat pentru a funcționa într-un mediu staționar la o temperatură ambientală de 1 până la 35 °C, o umediatate maximă de 80% (la o temperatură de 25 °C) și o presiune atmosferică de 84-106 kPa.

12 rate cu 0%

Radiator oțel PKKP/22 500×500

1.079 MDL

Radiator PKKP/22 500×500 din oțel, transferă foarte ușor căldura și asta îl face foarte eficient. Lucrul acesta ajută să economisești energie. Are un aspect elegant ce se încadrează perfect în locuința dumneavoastră indiferent de design, partea frontală a radiatorului permite obținerea unui efect de finisare estetic, fără a pierde din caracteristicile oferite de cele mai înalte standarte privind rezistența la acțiunea presiunii ridicate.

12 rate cu 0%

Temostat Perfetto programabil fără fir WT-02 (fără R06)

493 MDL

Termostat fara fir si programabil, este un reglator de temperatura ce comandă pornirea și opirea sistemului de încălzire. Termostatul percepe temperatura aerului din încăpere și când aceasta scade la o valoare sub cea reglată latermostat, lasă sistemul de încălzire să funcționeze, iar când temperatura aerului atinge valoarea setată la termostat, închide încălzirea (sau echipamentul pe care îl comană centrala termică, pompa de circulație, arzătorul, etc.)

12 rate cu 0%

Centrala in Condensatie E.C.A. Calora Premix 24 FF

14.195 MDL

Cazan E.C.A. Calora Premix 24 FF centrala termică în condensare funcționează pe combustibil gazos, beneficiază de tehnologia de condensare nouă și patentată, se amplasează mural, are o putere termică de 25kw, tiraj forțat.
Recomandăm:
– Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandam termostat
– Pentru protejarea utilajului de variațiile de tensiune electrică sistematice si pentru asigurarea garanției va recomandăm stabilizator
– Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm detector și clapeta de gaz.

12 rate cu 0%

Boiler Ariston SG1 80V

2.729 MDL

Boiler Ariston SG1 80 V – o soluție rapidă și eficientă la problema cu întreruperi frecvente de apă caldă. Acest model este creat pentru a încălzi 80 de litri de apă până la 75 °C. Produsul din această serie deasemenea au pe interior un strat de email protector împotriva coroziunii.

12 rate cu 0%

Boiler Ariston PRO1 R 50 V PL /3700589

2.599 MDL

Descoperă dușurile lungi, performanța de lungă durată și confortul maxim.
Proiectat de Umberto Palermo și fabricat în Italia din materiale de înalta calitate, Ariston Pro1 R este gata să furnizeze mai multă apă caldă decât încălzitoarele standard de apă cu același volum, întotdeauna eficient și rapid.

12 rate cu 0%

Cazan condens Ariston Genus One 24 FF f.set tub/3301018

23.322 MDL

Centrala termică în condensare Ariston Genus ONE 24 FF funcționează pe combustibil gazos, beneficiază de tehnologia de condensare nouă și patentată, se amplasează mural, are o putere termic de 24kw, tiraj forțat și beneficiază de convenție SMART. Echipamentul are design italian, se utilizează pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere în regim instant și are o eficiență sezonieră de 110%.
Recomandăm:
– Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat
– Pentru protejarea utilajului de variațiile de tensiune electrică sistematice și pentru asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator
– Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

12 rate cu 0%

Deumidificator Ariston DEOS 16S/3381213

5.396 MDL

Deumidificator Ariston DEOS 16S este un echipament ce are rol de a menține umiditatea aerului în parametrii normali în spațiile rezedențiale, cu afisaj ușor de folosit, ușor de transportat.

12 rate cu 0%

Stabilizator „Perfetto” DVR-350 VA

645 MDL

Stabilizatorul de tensiune e un dispozitiv destinat pentru amenține valori relativ constante ale tensiunii electrice pe un element de circuit. Este proiectat pentru a funcționa într-un mediu staționar la o temperatură ambientală de 1 până la 35 °C, o umediatate maximă de 80% (la o temperatură de 25 °C) și o presiune atmosferică de 84-106 kPa.

12 rate cu 0%

Uscator de prosoape Perfetto 500×700 drept

740 MDL

Uscator de prosoape din otel se utilizeaza in sisteme de incalzire autonome. Este realizat din otel negru sudat automat, fara urme de sudura si acoperit cu email rezistent. Se remarca prin design deosebit și putere termica ridicata. Reduce nivelul umeditatii aerului în camera. Deci, lucrurile care se gasesc în baie, vor ramane uscate. Uscatorul prosop se conecteaza la sistema de incalzire autonoma.

Pachetul include:
-dop
-dezaerator
-sistem de prindere de perete.

 

Va recomandam sa alegeti un uscator de baie din inox in caz ca aveti sistem de incalzire centralizat. Uscatoarele de prosoape din otel inoxidabil le puteti gasi aici