Cazan in Condensatie Ariston CARES S 24 TF / 3301637

18.160 MDL

Noua marcă de centrală termică Ariston CARES S 24kw deține tehnologia S de condensare cu un schimbător de căldură actual și patentat XtraTECH creat pentru a garanta siguranță. Centrala termică, cu design italian, se utilizează pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere, are o tărie termică de 24kw, se poziționează mural, activează pe combustibil gazos, are tiraj viguros și eficiență absolută pană la 110%.
Recomandari:
– Cu rolul economisirii consumul de gaz cit și a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandăm Termostat.
– Referitor la protejarea utilajului de variațiile de tensiune electrică sistematice și pentru asigurarea garanției vă recomandăm Stabilizator.
– Cu destinația verificării și prevenirii scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent fata de familia Dumneavoastră vă recomandăm Detector și Clapeta de gaz.

Radiator oțel PKKP/22 500×500

936 MDL

Radiator PKKP/22 500×500 din oțel, transferă foarte ușor căldura și asta îl face foarte eficient. Lucrul acesta ajută să economisești energie. Are un aspect elegant ce se încadrează perfect în locuința dumneavoastră indiferent de design, partea frontală a radiatorului permite obținerea unui efect de finisare estetic, fără a pierde din caracteristicile oferite de cele mai înalte standarte privind rezistența la acțiunea presiunii ridicate.

Temostat Perfetto programabil fără fir WT-02 (fără R06)

399 MDL

Termostat fara fir si programabil, este un reglator de temperatura ce comandă pornirea și opirea sistemului de încălzire. Termostatul percepe temperatura aerului din încăpere și când aceasta scade la o valoare sub cea reglată latermostat, lasă sistemul de încălzire să funcționeze, iar când temperatura aerului atinge valoarea setată la termostat, închide încălzirea (sau echipamentul pe care îl comană centrala termică, pompa de circulație, arzătorul, etc.)

Centrala in Condensatie E.C.A. Calora Premix 24 FF

12.995 MDL

Cazan E.C.A. Calora Premix 24 FF centrala termică în condensare funcționează pe combustibil gazos, beneficiază de tehnologia de condensare nouă și patentată, se amplasează mural, are o putere termică de 25kw, tiraj forțat.
Recomandăm:
– Pentru a economisi consumul de gaz și pentru a reduce considerabil valoarea facturii lunare vă recomandam termostat
– Pentru protejarea utilajului de variațiile de tensiune electrică sistematice si pentru asigurarea garanției va recomandăm stabilizator
– Pentru controlul și prevenirea scurgerilor de gaze, care prezintă un pericol iminent pentru familia Dumneavoastră vă recomandăm detector și clapeta de gaz.

Boiler Ariston SG1 80V

2.132 MDL

Boiler Ariston SG1 80 V – o soluție rapidă și eficientă la problema cu întreruperi frecvente de apă caldă. Acest model este creat pentru a încălzi 80 de litri de apă până la 75 °C. Produsul din această serie deasemenea au pe interior un strat de email protector împotriva coroziunii.

Deumidificator Ariston DEOS 16S/3381213

3.829 MDL

Deumidificator Ariston DEOS 16S este un echipament ce are rol de a menține umiditatea aerului în parametrii normali în spațiile rezedențiale, cu afisaj ușor de folosit, ușor de transportat.

Stabilizator „Perfetto” DVR-350 VA

577 MDL

Stabilizatorul de tensiune e un dispozitiv destinat pentru amenține valori relativ constante ale tensiunii electrice pe un element de circuit. Este proiectat pentru a funcționa într-un mediu staționar la o temperatură ambientală de 1 până la 35 °C, o umediatate maximă de 80% (la o temperatură de 25 °C) și o presiune atmosferică de 84-106 kPa.

Uscator Perfetto 500×700 Drept

581 MDL

Uscător emaliat, pentru instalații interioare de încălzire. Este realizat din colectore amplasate vertical și țevi orizontale, cu sudură automată, fără urme. Se remarcă prin design deosebit și putere termică ridicată. Suportul pentru prosoape se integrează în sistema de aprovizionare cu apă și nu are nevoie de cheltuieli suplimentare de electricitate. Nu lasă pete. Se asortează armonios cu interiorul
Pachetul include:
-dop
-aerisitor
-sistem de prindere.