Blog

Tehnologie și design: noi tendințe pe piața de încălzire a apei

Când vorbim despre tendințele în designul băii, acum este obișnuit să includem și boilerele, care nu mai sunt considerate simple aparate, ci obiecte de mobilier la propriu. Tehnologia și designul sunt cuvintele cheie pe care le vedem definind noi produse lansate pe piață: iată principalele tendințe.

Confortul este imperativ. Nu numai în ceea ce privește temperatura potrivită la momentul potrivit, ci și cantitatea de apă caldă disponibilă. Cele mai avansate boilere oferă acum o tehnologie „prietenoasă”, capabilă să răspundă nevoilor diferite. Lydos PLUS de la Ariston, de exemplu, semnalează când există suficientă apă caldă pregătită pentru un duș. De asemenea, are funcții utile pentru gestionarea temperaturii și cantității, cum ar fi inovatorul T-Flex, un program care vă permite să setați viteza de încălzire a apei în funcție de nevoile momentului, sau ECO EVO, care ne memorează obiceiurile zilnice, astfel încât să putem conta că aveți suficientă apă caldă pentru a satisface toată familia.

Design din ce în ce mai stilizat.
Boilerele erau ascunse în nișe sau dulapuri, dar acum tendința oferă inversul. De câțiva ani încoace, producătorii oferă pieței soluții moderne care se integrează perfect chiar și în cele mai elegante băi. De exemplu, Pro 1 Eco de la Ariston, un boiler electric proiectat de celebrul designer italian Umberto Palermo, cu linii sinuoase, minimaliste. Potrivit pentru toate stilurile din interior, acest aparat inovator are un profil stilizat și poate fi instalat și pe orizontală.

Energie alternativă.
În pas cu aspectul estetic, boirele de nouă generație sunt de asemenea dezvoltate pentru a maximiza eficiența utilizând surse alternative de energie, ca în cazul Lydos Hybrid de la Ariston, bazat pe o tehnologie hibridă care combină eficient energia electrică cu cea a aerului pentru a garanta economii de peste 50% comparativ cu cel mai eficient boiler electric de clasă B.

Tehnologie inteligentă.
Cele mai avansate boilere au tehnologie inteligentă, desigur. Cu noua aplicație (link) Aqua Ariston Net este posibil să vă conectați la Wi-Fi Lydos pentru a controla sistemul de apă de la distanță. În consecință, puteți conta pe faptul că aveți suficientă apă caldă atunci când este într-adevăr nevoie și beneficiați ca urmare de economii de energie semnificative. Mai mult, datorită funcției de avertizare, veți fi informat despre orice defecțiuni în timp real și puteți utiliza serviciul de asistență online, soluția ideală pentru cei care trebuie să aibă grijă de o casă de vacanță sau sunt deseori departe.