Blog

O aplicație pentru a gestiona confortul casei cu un simplu clic, oricând și oriunde

O aplicație pentru a gestiona confortul casei cu un simplu clic, oricând și oriunde.
Când vorbim despre case inteligente, ne gândim imediat la unități de locuit futuriste, în stil sci-fi, care au orice gadget posibil, care sunt impersonale, reci și sterile. Dar acum știm că realitatea a fost mai imaginativă decât noi, deoarece datorită automatizării la domiciliu putem conta pe soluții inovatoare de înaltă tehnologie, fără a sacrifica nici din confortul sau plăcerea de a trăi și de a-i distra pe ceilalți, într-o casă confortabilă. Toate acestea, desigur, amabilitatea unei aplicații simple care ne permite să gestionăm diferitele funcții din casă, începând cu încălzirea și apa caldă. Să vedem cât de ușor este să ne transformăm locul în casa viitorului!

Încălzire: când și unde ne dorim
Să recunoaștem: întoarcerea acasă după munca de o zi tensionată nu este întotdeauna atât de relaxantă cât ar fi trebuit. Și știm de ce: în timpul iernii este ca și cum ai merge într-o căsuță de gheață, iar vara, ca și cum te-ai fi aruncat într-un cuptor! Adevărat, există termostate programabile, dar există și surprize, cum ar fi o scădere neașteptată a temperaturii într-o zi în care a încetat cazanul sau boilerul să mai funcționeze brusc. Pentru a gestiona toate acestea, acum putem conta pe aplicații speciale precum Ariston Net, de exemplu, care fac posibilă verificarea setărilor cazanului nostru și programarea mai eficientă a schimbărilor la temperatura încălzirii sau a apei calde menajere, în orice moment și oriunde suntem .

Ariston Net: eficiență garantată
Cu Ariston Net, putem verifica setările cazanului nostru și programa mai eficient modificările la temperatura încălzirii camerei sau a apei de pe un smartphone sau un computer. Și pentru a ne bucura de și mai mult economii de energie, putem conecta pe Ariston Net la noile cazane cu condensare, soluția ideală nu numai pentru economisire, ci și pentru reducerea emisiilor dăunătoare.

Monitorizarea consumului
Cu aplicația Ariston Net putem monitoriza constant nivelul nostru de consum și, de asemenea, putem fi sfătuiți cum să îmbunătățim eficiența energetică a casei noastre.

Gestionarea problemelor
Nu mai sunt apeluri tehnice inutile. Aplicația noastră se va descurca! Ariston Net semnalează orice defecțiune și, de asemenea, trimite o descriere a defecțiunii către Centrul de Asistență, care va rezolva problema de la distanță sau ne va suna pentru a repara o programare la service acasă. De asemenea, ne amintește de verificarea noastră anuală de întreținere.

Faceți clic aici pentru a afla cum puteți descărca Ariston Net