Blog

Descoperă avantajele unei băi fierbinți

Descoperiți avantajele unei băi fierbinți. Cu toții știm cât de minunat poate fi o baie caldă relaxantă. Cu toate acestea, nu mulți recunosc că acest mic lux intim poate fi de neprețuit pentru sănătatea noastră.


Alături de Ariston, expert în calitatea apei calde, vom afla câteva sfaturi despre cum să profităm de următoarea noastră baie!

Ajută la creșterea fluxului de sânge – Cufundarea în apă caldă până la gât este benefic pentru vasele sangvine. Apa provoacă stres plăcut organismului și face ca inima să bată mai repede, ca și cum am face un exercițiu fizic ușor. Așadar, dacă vom savura baie caldă o dată sau de două ori pe săptămână: sistemul cardiovascular va profita cu siguranță. Iar dacă începem să ne îngrijorăm de creșterea în cosnum al apei, nu este cazul: cu încălzitorul de apă NUOS EVO A + de la Ariston, putem economisi aproximativ 70% la facturile de energie comparativ cu soluțiile tradiționale.

Tratează durerile de cap – Rezultatele au arătat că practicarea băilor calde nu ajută doar la îmbunătățirea circulației sistemului cardiovascular, dar și la calmarea migrenelor și la reducerea stresului.

Ne ajută să redobândim forma. O cercetare publicată în New England Journal de Medicină în 2008 a dezvăluit că o serie de indivizi care se luptă cu diabetul de tip 2 au reușit să-și reducă nivelul de glucoză luând băi normale de hidromasaj. De asemenea, studiul a dezvăluit că o baie caldă de 20 – 30 de minute zilnic timp de 6 zile ne poate permite să pierdem până la 2 kg într-o lună.

Scade tensiunea arterială.
Conform unui studiu de cercetare realizat în 2008 de către National Aquatics și, de asemenea, Institutul de Medicină Sportivă de la Washington State University, luând o baie caldă poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale. Cu toate acestea, dacă avem orice fel de probleme cardiace, este ideal să ne consultăm medicul înainte de a lua băi calde, pentru a evita să creștem excesiv ritmul cardiac. Este, de asemenea, important să ne amintim că noua generație de încălzitoare de apă caldă, cum ar fi Lydos Hybrid de la Ariston, fac să gestionăm foarte ușor temperatura apei calde.

Ne ajută să adormim mai bine.
Când ne cufundăm noi în apă caldă, creșterea bruscă a nivelului de temperatură corporală ajută la dilatarea țesuturilor noastre musculare, ceea ce reprezintă un beneficiu considerabil, nu numai fizic dar și emoțional. Iar pentru a putea adormi mai repede, la sfârșitul unei zile lungi și obositoare, o baie caldă este tot ce trebuie. O recomandare de mai jos: restricționați baia caldă la 20 de minute (și aveți grijă să nu adormiți în cadă)!

Ușurează tusea, precum și semne și simp tome de gripă. Baia fierbinte poate ajuta la dizolvarea flegmei care se acumulează în gât, precum și la ușurarea atacurilor de tuse.
Luând o baie caldă de 10-15 minute ne poate ajută la recuperarea mai rapidă, precum și a lupta împotriva simptomelor gripei.
Singurul lucru de făcut acum este să luați o baie fierbinte minunată: vizitați acest site pentru a alege încălzitorul cu apă caldă care este potrivit pentru dvs..

Cu toții avem un mic ritual care ne face baia caldă specială: vă rugăm să lăsați un comentariu pentru a dezvălui care este ritualul voastru!