Blog

Cum să vă reparați cazanul? 3 sfaturi pentru rezolvarea celor mai frecvente probleme

Sisteme de incalzire a spatiilor publice

Sunt probleme cu apa caldă sau cu încălzirea în locuință? Nu vă speriați: remedierea unei probleme apărute la cazan devine adesea mai puțin complexă decât ați crezut. În cele mai multe cazuri, nu este o anchetă a unei defecțiuni reale, cu toate că sunt destul de frecvent legate de întreținere. Sunt 3 sfaturi pentru abordarea lor.


Circumstanța tradițională este aceea când încercați să faceți un duș relaxant și dintr-o dată se oprește apa caldă. Decât să vă obișnuiți cu băile răci în mijlocul lunilor de iarnă, de ce să nu aruncați o privire asupra acestor 5 indicatoare simple și să încercați, de asemenea, să setați centrala termică pe cont propriu?

Verificați presiunea cazanului
Presiunea redusă poate fi cauza principală a absenței încălzirii sau a apei calde. Pentru a fi siguri că cazanul funcționează corect, presiunea nu ar trebui să scadă niciodată sub gradul optim de 1 bar. Pentru a recupera setările ideale, reajustați oprirea pe robinetul de intrare (în partea inferioară a cazanului). Dacă problema persistă, trebuie să apelați un inginer specializat pentru a preveni punerea în pericol a cazanului dumneavoastră.

Examinați starea garniturilor
Ocazional pot avea loc scurgeri de apă din cazan. Dacă găsiți o scurgere, nu este nevoie să vă panicați: în majoritatea cazurilor, garniturile pompei sunt rupte și va trebui să le schimbați. Dacă problema va rămâne, s-ar putea să fie necesară schimbarea cazanului iar aceasta ar fi o posibilitate excelentă de a achiziționa un cazan cu condensare precum Alteas ONE WEB de la Ariston, care este metodă excelentă pentru a reduce costurile lunare obișnuite cu aproximativ 40% și, de asemenea, să ne accentuăm asupra eliminărilor nocive în atmosferă.

Reprogramarea setărilor la cazan
În cele din urmă, funcționarea defectuoasă a centralei termice poate fi de asemenea cauzată de o defecțiune pe termen scurt a sistemului electric. Drept rezultat, s-ar putea reseta valorile inițiale, folosind manualul de instrucțiuni.

Accesați acest site pentru a obține broșura pentru cazanul dvs. Ariston.
Ai avut vreodată nevoie să ai grijă de oricare dintre aceste probleme? Vă rugăm să lăsați un comentariu și să ne informați cu privire la experiența dvs.