Blog

Aflarea provocării de confort este posibilă cu Alteas One

Aducând confort în fiecare casă, oriunde, la orice latitudine. Aceasta este misiunea pe care Ariston a îndeplinit-o în fiecare zi, cu soluții tehnologice de ultimă oră testate în orice condiții, inclusiv cele mai extreme, cum ar fi temperatura zone arctice. Într-adevăr, Alteas One, cazanul cu condensare Ariston de nouă generație, încălzește stația de cercetare a Universității Copenhaga din Groenlanda, deja de câteva luni. Cazanul s-a dovedit capabil să ofere performanțe ridicate de lungă durată, cu eficiență energetică maximă.

Patru tehnologii diferite într-un cazan.
De această dată, provocarea a fost destul de grea. A fost vorba despre furnizarea unui mediu cald și confortabil într-un loc în care temperatura externă atinge până la -40° C: un test de rezistență exigent pe care Alteas One a trecut cu succes datorită sistemului său inovator Per4mance, sistemul de condensare de ultimă generație conceput pentru un management complet de confort termic printr-o combinație sinergică de 4 tehnologii exclusive:

 1. Durabilitate maximă.
  Tehnologia de condensare remarcabilă Alteas One oferă performanțe fiabile de lungă durată pentru cel mai bun confort în fiecare zi.
 2. Eficiență absolută
  Noile componente, funcțiile exclusive și controlul electronic al combustiei garantează eficiență și performanță maximă până la clasa energetică A +, în orice condiții.
 3. Conectivitate inteligentă
  Noua frontieră a confortului conectat, chiar pe smartphone. Datorită aplicației exclusive Ariston Net, gestionarea confortului de la distanță nu a fost niciodată mai ușoară: trimiteți instrucțiuni către centrala dvs. prin Cube, termostatul cu senzori care vă permite să controlați până la 6 zone. În acest fel, puteți găsi întotdeauna un mediu cald când reveniți acasă, indiferent dacă este în Groenlanda sau într-un cartier urban! În plus, aplicația oferă suport tehnic online și rapoarte de consum pentru economisirea de energie îmbunătățită, pentru o liniște sufletească totală.
 4. Confort complet
  Pentru a garanta confortul maxim în fiecare zi, Alteas One este echipat cu un set inovator de funcții inteligente, precum livrarea promptă a apei calde fără timp de așteptare și optimizarea automată a ciclului de funcționare a cazanului, pentru a reduce numărul de aprinderi și opriri la minimum.