Produse Sentinel

blog-foto-top
De ce este important ca sistemul de încălzire să fie curat?

Cazanul modern de încălzire centrală a înregistrat progrese uriașe în ultimii 50 de ani. Acum sunt mai ușoare, mai eficiente din punct de vedere energetic și mai ecologice decât omologii lor din anii '60. Cu toate acestea, la fel ca în anii 60, cazanul modern funcționează în același mod și are același scop, și anume, să încălzească apa și să o circule în jurul casei.

Când apa circulă în jurul componentelor din metal (spre exemplu radiatoarele), are loc o reacție chimică naturală care provocă coroziunea. Această coroziune poate provoca ruperea de bucăți de metal în sistem, creând „nămoluri” a caloriferului. Acest nămol care poate provoca probleme, cum ar fi încălzirea neuniformă a radiatoarelor.

O altă problemă este acumularea de calcar, care este un depozit dur de carbonat de calciu, care este deosebit de frecvent în zonele cu apă tare. Calcarului îi place foarte mult să se agațe pe interiorul țevilor, să restrângă zona în care poate curge apa și să reducă eficiența termică a conductei, ceea ce înseamnă că caloriferele dvs. nu vor fi atât de calde pe cât ar trebui. În cazuri mai grave sistemul de încălzire se va bloca.

În afară de coroziune și calcar, în timp, murdăria generală a gospodăriei poate intra în sistemul de încălzire, ceea ce reduce și performanțele cazanului și caloriferelor dvs., astfel încât importanța curățării regulate a sistemului dvs. de încălzire centrală nu poate fi supraevaluată. Un sistem curat va prelungi viața sistemului de încălzire în mediu cu 4 ani.

De asemenea acumulările de rugină și calcar cresc consumul energiei și cresc cheltuielile din sezonul rece cu pînă la 20%. Spre exemplu consumul mediu într-o locuință fiind de aproximativ 1200 lei, însă cu acumulările de nămol consumul va crește la 1440 lei.

Unele dintre cele mai frecvente reclamații pe care le au clienții atunci când apelează la un inginer de încălzire este că radiatoarele lor necesită mult timp pentru a se încălzi, un calorifer este cald în partea de jos și rece în partea de sus sau un calorifer este foarte zgomotos. Toate acestea sunt simptome ale unui sistem care necesită curățare.

Dacă un sistem de încălzire este deosebit de murdar și a suferit o mulțime de coroziune, este probabil să existe o cantitate mare de nămol așezat în calorifere. O metodă foarte populară de îndepărtare a acestui nămol în rândul inginerilor de încălzire este utilizarea mașinilor de curățare datorită eficienței lor și vitezei cu care pot face treaba.

Noi vă recomandăm să beneficiați de serviciul complet de curățire prin intermediul mașinii Sentinel. Iar apoi conservarea sistemului pentru 10 ani prin intermediul Inhibitorului Sentinel.

  • Astfel soluția Sentinel X800 va curăța sistemul de rugină și calcar. Și circulația va fi restabilită ca în timpul cînd sistemul de încălzire era nou.
  • Inhibitorul X100 va proteja sistemul de încălzire de rugină și calcar pentru următorii 10 ani.
  • Curățirea poate dura de la 1 oră pînă la 5 ore ( în dependență cît de murdar este sistemul).
  • Specialiștii noștri sunt antrenați de profesioniștii din Marea Britanie și vor curăța sistemul fără a va crea incomodități.Menținerea sistemului curat este incredibil de importantă, deoarece ajută toate componentele să aibă o durată de viață mai lungă, ceea ce înseamnă că cheltuiți mai puțini bani.

Puteți comanda o vizită a specialistului pentru a verifica starea sistemului de încălzire, pentru a afla dacă aveți nevoie de acest serviciu. Costul unei diagnostici a sistemului de încălzire este de 210 lei + costul transportului (în dependență de km parcuși), iar 2473 lei este costul serviciului de curățare cu Sentinel.

Pentru detalii vă așteptăm în chat pe www.amber.md,

facebook messenger: facebook amber-term

Sau ne puteți contacta pe nr de telefon :

mobil: 0600 999 81

fix: 022 47 02 02

blog-foto-bottom