Atenție! Prețurile sunt valabile doar pentru comenzile online. Card de reducere - nu se mai aplică.

Frigider Hotpoint Ariston E4D AA B C (F077956)

Cod produs: 11-12861

Preț de raft 18719.4 MDL

Online 18719 MDL 17596.3 MDLMagazin Nr. 1 - +373 (60) 099-924 | mun. Chișinău, str. Vadul lui Vodă 68
Magazin Nr. 2 - +373 (68) 727-727 | mun. Chișinău, str. Albişoara 38

Atenție! În legătură cu cursul de schimb instabil, vă rugăm să specificaţi preţul şi disponibilitatea produselor la un consultant.

COMPARTIMENT CONGELATOR
Compartiment Fast Freeze da
Numar de compartimente 2
Sistem de racire No Frost
Suport pentru gheata Twist Ice Device
COMPARTIMENT FRIGIDER
Numar cutii pentru legume si fructe 2
Numar rafturi 3 din sticla
Rafturi pe usa interioara a frigiderului 6
Sistem de iluminare Led
Sistem de racire No Frost
DIMENSIUNI
Dimensiuni Î x Lx A (mm) 1955x700x760
LINIA ESTETICA
Gama QUADRIO
PRODUCATOR
Producator HOTPOINT ARISTON
CARACTERISTICI STRUCTURALE
Numar compresoare 1
Protectie Hygiene Advance da
Reglare independenta frigider/congelator da
Usi reversibile nu
DETALII PRODUS
Capacitate de congelare in kg/ 24h 9
Culoarea Negru Stralucitor
Marca de calitate da
Temperatura compartiment congelator -18 °C
Temperatura compartiment frigider +5 °C
Tip Combina Quadrio Full No Frost
Volum util compartiment congelator (lt) 110
Volum util compartiment frigider (lt) 292
CARACTERISTICE TEHNICE
Nivel de zgomot (dBA) 42
FUNCTII
Functii principale -Interfata Led -SuperCool -Super Freeze -Coloana Multiflow AIR Tech Evolution
ETICHETA ENERGETICA
Clasa de eficienta energetica A+
Consum de energie kW/an 393
Comandă produsul Frigider Hotpoint Ariston E4D AA B C (F077956) doar din magazinul nostru online pentru a beneficia de o reducere garantată. Prețul de raft a produsului Frigider Hotpoint Ariston E4D AA B C (F077956) este de 18719.4 MDL, dar daca faci achiziția online prin metoda “Înregistrare” sau “Comandă rapidă” poate fi al tau doar la un preț de 17596.3 MDL. AMBER-TERM iți propune o gamă largă și de calitate înaltă la produsele din categoria ELECTROCASNICE, Frigidere și unele produse sunt însoțite de garanție oficială de la producătorii europeni. Frigider Hotpoint Ariston E4D AA B C (F077956) oferă comoditate în exploatare și piermite reducerea cheltuielilor. AMBER-TERM este dealer official al brand-urilor Perfetto, Ariston, Viessmann și Dizayn. Frigider Hotpoint Ariston E4D AA B C (F077956) poate fi livrat la domiciliu contra plată sau dacă ești client permanent poti beneficia de livrare cu reducere. Pentru o vizualizare mai detaliată a produsului Frigider Hotpoint Ariston E4D AA B C (F077956) te așteptăm în magazinele noastre str. Vadul lui Vodă 68 și str. Albișoara 38.

 

 


Quadrio este primul frigider cu 4 usi si are un design puternic inovator si original. Forme rotunjite, manere elegante si lungi din inox, culori metalizate, subtil asimetric: nimic nu a fost lasat la voia intamplarii la crearea unui frigider care este unic pe piata si o prezenta puternica in orice bucatarie. Are doua usi cu deschidere independenta la compartimentul frigider, in timp ce zona de congelare este impartita in doua compartimente autonome, si anume sertare mari cu alunecare lina, cu sectiuni interne, la o inaltime care permite o utilizare mai confortabila.

High Definition
Racirea la inalta definitie: nu asigura numai pastrarea alimentelor, ci si atmosfera ideala pentru pastrarea prospetimii alimentelor si a calitatii naturale a acestora. Tehnologia Active Oxygen (oxigen activ) pastreaza prospetimea alimentelor din prima zi pana la 9 zile, prevenind formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%. Tehnologia Air Tech Evolution pentru modelele independente si Air Technology pentru incorporabile garanteaza performante superioare in ceea ce priveste pastrarea alimentelor. Tehnologia Hygiene Advance asigura cel mai sigur mediu pentru alimente. Inalta definitie: pastrare remarcabila a alimentelor!

Control igiena
Pentru a va proteja mai bine alimentele, noile frigidere Hotpoint au interiorul acoperit cu o folie permanenta speciala care previne formarea de mucegai si bacterii. De acum, cu Hygiene Control, cel mai bun loc pentru a pastra si proteja cumparaturile dvs. va fi frigiderul.

Ecotech
Simbolul Ecotech identifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Frigiderele Ecotech sunt o garantie a standardelor ridicate de eficienta, niveluri mai scazute de consum si performanta excelenta.

Raft vinuri
Raftul pentru sticle faciliteaza gestionarea spatiului din frigider si este cel mai bun sistem pentru pastrarea in conditii de siguranta a sticlelor.

FRIGIDERE HOTPOINT ARISTON NO FROST  IN MOLDOVA

 

Ce este si Cum Functioneaza No Frost?

no frost -(sint. s. engl.) (Despre frigidere) Tip perfecționat de frigider cu un sistem intern de dezghețare automată

 

     Deloc surprinzator !!!, Aparatele frigorifice cu sistem nofrost HOTPOINT ARISTON au inceput sa fie populare din ziua producerii primului model, iar diferenta de pret dintre un aparat cu un congelator standard(CLASIC) si unul cu sistem fara inghetare (NO FROST) nu este exagerat de mare.

   Principalul avantaj al tehnologiei nofrost este ca aerul circula si mai ales vaporii de apa sunt evacuati, astfel ca nu se depunde gheata nici pe alimentele depozitate si nici pe rafturi sau marginile congelatorului, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa dezgheti de tot combina frigorifica o data la cateva luni – o activitate atat consumatoare de timp cat si destul de daunatoare alimentelor depozitate inauntru, pentru ca acestea in cazul in care nu te grabesti se dezgheata, iar inghetarea la loc in interiorul congelatorului de obicei dureaza ceva timp, mai ales ca capacitatea de inghetare reala chiar si a aparatelor frigorifice moderne este undeva la 15-20 kilograme/24 ore (cand dezgheti si reumpli din nou congelatorul, ii trebuie ceva timp pana ingheata la loc alimentele si se restabileste echilibrul termic din interior).

     Un aparat frigorific HOTPOINT ARISTON cu sistem no frost are in principiu trei componente: un temporizator, o bobina de incazire si un senzor de caldura. In functie de aparat, in combinatie cu senzorul de caldura si temporizator se porneste bobina de incazire si face ca temperatura sa creasca usor in interior pentru a inlatura vaporii si astfel a face mediul uscat, de aceea este recomandat ca pentru pastrarea suculentei alimentelor si mai ales a legumelor si fructelor congelate acestea sa fie pastrate in pungi cat mai bine inchise.

Descriere pe scurt:  racire mai rapida si la o temperatura mai joasa, intretinere mai usoara pentru ca nu se mai produce gheata pe congelator care da batai de cap.Nu se mai lipesc asa usor bucatile de carne intre ele, nu mai avem scurgerile de la dezghetarea compartimentului frigiderului ,iar zona cu zero grade este foarte stabila cu variatii minore.  Forme rotungite, minere elegante, culori metalizate, subtil asimetrice: nimic nu a fost lasat la voia intimplarii la crearea unor frigidere unice pe piata  şi o prezenta puternica in orice bucatarie.

  

Comandă rapid

Contactați-ne
Managerul nostru cel mai bun te va suna înapoi în doar 60 de secunde. Este rapid și gratuit!

Program de lucru