Atenție! Prețurile sunt valabile doar pentru comenzile online. Card de reducere - nu se mai aplică.

Cartus de schimb K11 AN

Cod produs: 124-1093

Preț de raft 67 MDL

Online 60.97 MDLMagazin Nr. 1 - +373 (60) 099-924 | mun. Chișinău, str. Vadul lui Vodă 68
Magazin Nr. 2 - +373 (68) 727-727 | mun. Chișinău, str. Albişoara 38

Atenție! În legătură cu cursul de schimb instabil, vă rugăm să specificaţi preţul şi disponibilitatea produselor la un consultant.

Se potriveste pentru filtrele de tip – cana: FITO FILTER, APA NOUA, AQUAPHOR (B100-15 standard), BRITA (modele vechi).

Rezerva cartusului filtrant – 300 litri.

Compozitia si principiul de functionare a cartusului filtrant:

- Carbune activ de inalta calitate cu continut de argint, purifica apa de clor activ, substante organice si contaminanti organici clorurati si alte substanţe nocive. Elimina mirosul si gustul neplacut. Prelucrarea carbunelui cu argint previne dezvoltarea bacteriilor in interiorul cartusului.

- Rasina schimbatoare de ioni inlatura metalele toxice din ioni si reduce duritatea apei.

Comandă produsul Cartus de schimb K11 AN doar din magazinul nostru online pentru a beneficia de o reducere garantată. Prețul de raft a produsului Cartus de schimb K11 AN este de 67 MDL, dar daca faci achiziția online prin metoda “Înregistrare” sau “Comandă rapidă” poate fi al tau doar la un preț de 60.97 MDL. AMBER-TERM iți propune o gamă largă și de calitate înaltă la produsele din categoria APEDUCT, Filtre și unele produse sunt însoțite de garanție oficială de la producătorii europeni. Cartus de schimb K11 AN oferă comoditate în exploatare și piermite reducerea cheltuielilor. AMBER-TERM este dealer official al brand-urilor Perfetto, Ariston, Viessmann și Dizayn. Cartus de schimb K11 AN poate fi livrat la domiciliu contra plată sau dacă ești client permanent poti beneficia de livrare cu reducere. Pentru o vizualizare mai detaliată a produsului Cartus de schimb K11 AN te așteptăm în magazinele noastre str. Vadul lui Vodă 68 și str. Albișoara 38.
Comandă rapid

Contactați-ne
Managerul nostru cel mai bun te va suna înapoi în doar 60 de secunde. Este rapid și gratuit!

Program de lucru